Är ni intresserade att spela med oss är det bara att kontakta någon av tränarna, uppgifter under kontakt.

Måndag 17:30-19:00  Utomhus på konstgräsplan

Onsdagar 17:30-19:00  Utomhus på konstgräsplan

Kompletterat med ett styrkepass och extra träningar varannan fredag 15:30-17:00

Se även kalendern

Bronspeng på Sparbankens cup i Sjöbo
2024-03-05 20:38

Efter skola och jobb åkte ett gäng tjejer iväg till Sparbankens cup i Sjöbo. Vi började med att möta Janstorp och lyckades trycka in bollen efter 10 sek och sedan fortsatte vi ligga högt och pressa motståndarna och när matchen var slut hade vi fått in tre bollar till. Match nummer två stod alltid starka Eskilsminne för motståndet och vi fortsatte på den inslagna vägen med mycket intensitet, hög press och många skott där vi fick in två bollar i mål innan Eskil reducerade och det blev nervöst innan vi avgjorde till 3-1. Sista matchen blev en gruppspelsfinal där vi möte Sjöbo och tjejerna gjorde en fantastiskt match från målvakt med två fina räddningar till försvarsspelarna som bortmanövrerade deras starka anfallare till våra anfallare som pressade och jobbade över hela planen och vi blev gruppsegrare efter vinst med 2-0.

En halvtimmes vila och sedan var det dags för semifinal mot Spjutstorp.  Stundens allvar gjorde att vi inte alls fick upp samma energi på plan och vi hamnade ofta på mellanhand. Det var en mycket jämna match mellan två starka lag där vi hade ramträffar men även farliga lägen hemåt. 0-0 efter fulltid och sedan blev det golden goal förlängning. Vi börjar oerhört stark och kommer i friläge efter 30 sek, men tyvärr bollen precis utanför. Spelet går fram och tillbaka och några felstudsar senare sitter bollen tyvärr i vårt mål.

Bronspeng kändes bra men vi var väldigt nära final. Bra jobbat alla tjejer nu bär det hemåt för mer träning!! En kul cup att spela, bra inramning med två hallar bredvid varandra, duktiga domare och mycket bra publik.

Brons i Kristianstad Cup
2024-01-22 13:00

I helgen var våra tjejer födda 2011 i Kristianstad.

Sista seriematchen för F10/11 säsongen på ett blåsigt och kallt Örevångs IP
2023-10-19 23:04

En blåsig torsdagskväll spelade vi vår sista seriematch för säsongen mot Höganäs på ett blåsigt Örevångs IP. I omklädningsrummet pratade vi om att vi ville använda allt det vi tränat på under hela året i vår sista match.

Det är konstgräs och blåsigt och vi börjar matchen med att tjonga iväg luftbollar, inte alls som vi pratat om. Efter 5 minuter förstår vi att bollar i luften i detta väder funkar inte alls och vi börjar passa på marken och röra oss så vi blir passningsbara. En hörna från vänster och Alma nickar bollen strax över, den bollen var värd att gå i mål. Oj vilken glad tränare vi hade på linjen. Många kombinationer passning back, kant, back, mitt, kant tillbaka till back och sedan mitt och en genomskärar till topp, magiskt. Siri bryter ett uppspel och går framåt och trycker in bollen i mål och sedan får vi en frispark som touchar en försvarare och går i mål. Alma och Isabelle suger in alla bollar på mitten, Ebba och Felicia breddar så vi får ytor att spela på. Backlinjen med Sally, Elin, Juni och Selma plockar ner alla bollarna som går upp mot vårt mål och försöker hela tiden spela bollen till närmsta medspelare, väldigt få tjongbollar, magiskt.

Snack i halvlek, vi vill vara lika fokuserat som i första och inte tro att matchen är vunnen. Andra halvlek blir mycket kamp även om båda lagen försöker spela på marken. Matilda och Desire jobbar bra på kanterna och Ebba jagar på topp för att trycka in bollen.

Tredje halvlek och Höganäs spelar upp sig och reducerar efter 5 minuter och det blir spänning i matchen. Dock fortsätter vi försöka spela längs marken och skapar många farliga hörnor och tillsist får Juni till en drömhörna som studsar in i mål. Elin S har en boll i stolpen innan domaren blåser av matchen.

Stort tack till Höganäs , domaren och de två assisterande domarna för en välspelade match trots usla yttre förhållande.

Till sist tränarens stora och glada tack till alla spelare som varit med i laget under hela säsongen och gjort tränaren, glad, tacksam, frustrerad, lyrisk, arg, entusiastisk och alltför ofta lite för engagerad. Bilder från idag och Teckomatorps matchen.

F14 mötte Teckomatorp på borta plan söndag den 10/9
2023-09-10 22:25

På söndag förmiddag åkte vi till Teckomatorp för att möta deras F14-lag som låg i topp i serien. Solen sken och vi kom till en härlig idrottsplats med en fin gräsplan, men tyvärr fanns deras nio mannaplan på konstgräs. Teckomatorp är ett bra lag och vi pratade mycket om att våga gå in och vinna duellerna. De första fem minuter hade de stort tryck mot vårt mål men fantastiska målvaktsräddningar av Alma räddade oss. Vi arbetar oss in i matchen och det är vi som vinner alla närkamper. Hela laget står rätt i sina positioner och backlinjen med Izabella, Astrid och Elin styr laget och spelet och vi får med hela laget i passningsspelet. Nelly ligger på topp pressar och jagar boll och skapar ytor för sina medspelare. En hörna skruvad direkt i mål av Siri, två fina framspelningar, sololöpningar och kyliga avslut som resulterade i mål av Sally och Tuva och vi leder matchen med 3-0 efter första perioden. En helt otroligt bra genomförd halvlek av hela laget.

I pausen pratade vi om att fortsätta att stå rätt i positioner och vi börjar stabilt men efter vattenpausen i mitten av perioden är det Teckomatorp som kommer ut och vinner de flesta närkamperna. Vi försöker kriga oss tillbaka men har otur med både hörnor och utsparksstudsar på konstgräset men även fina prestationer av Teckomatorp gör att de är kvitterat till 3-3. Thea rensar snyggt bollen framför mål vid en hörna och en fin kantlöpning av Ebba och bollen går stolpe in och vi är åter ledningen, dock kvitterar Teckomatorp innan perioden är slut.

Det är varmt och tufft ute på plan och vi krigar på i tredje perioden, Isabelle gör ett hårt jobb på kanten mot deras yttrar. Tyvärr får vi inte in bollen på våra chanser och Teckomatorps får in två bollar till innan matchen är slut. Vi tog en läsk i skuggan bröt ihop och laddar om för nästa veckas träningar och match. Tack till Teckomatorp, domaren och Glumslövspubliken på plats. Ord från den gröna sidan av sidlinjen: Vilken rolig match att titta på och så bra tjejerna spelade!!

F13 mötte Teckomatorp på hemmaplan lördag 9/9
2023-09-10 21:33

I Lördags mötte F13 Teckomatorp som har anmält ett 7-manna lag på hemmaplan i solskenet. Vi hade revansch att kräva efter Herr-lagets förlust dagen innan i Teckomatorp.  Vi började första  perioden mycket bra med passningsspel på kanterna och tillbaka spel både bakåt och centralt. Hög press och laget jobbade för varandra. Alma jagar på topp och jobbar in 1-0.  Två superframspelningar och Siri är fri med målvakten och lägger in dem kyligt vid stolproten både gångerna. Andra halvlek ändrar helt karaktär och Teckomatorp tar tag i spelet och vinner många närkamper och reducerar rättvist på en fri spark och en straff och det är nerv i matchen igen. Backarna Juni och Astrid jobbade hårt hela perioden och räddade oss i många situationer. I sista perioden rullar bollen vår väg både med skicklighet och tur. Vi får se många fina prestationer och finter av kantspelarna Matilda, Felicia och Selma.  Elin tog en löpning över hela planen och placera bollen fint i mål fri mot målvakten. En snabb reducering av Teckomatorp direkt på avspark och det är match igen. Desire som tog målvaktspostionen i sista perioden hade bläckfisk armar och räddade oss många gånger. Vi kommer rätt i positionerna i mitten av sista perioden och lägger tryck på deras mål och till sist trycker Alma in bollen i kaoset vid mål efter en hörna och Elin skjuter in bollen ur väldigt liten vinkel. Båda lagen tappar i intensitet på slutet då de sprungit mycket i värmen. Superinsats av hela laget och så kul att se hur alla jobbar för varandra. Tack till Teckomatorp, domaren och publiken och ett extra stort tack till Vera Olofsson som tagit de fina bilderna, vi ser dig gärna med kamera på IP fler gånger!!!