F2012

Detta härliga gäng var i Kristianstad under gårdagen och spelade inomhuscup

Eskilscupen - F10
2022-08-09 12:00

I helgen som gick spelades Eskilscupen. Precis som många andra av våra GFF-lag var även F10 (födda 2012) på plats.

Hemmamatch o grillmys
2022-05-08 14:50

Idag var det match mot Brunnby på hemmaplan.

Tjejerna hade fått förstärkning från F13 laget även denna helg, då vi hade lite bortfall pga sjukdom.
Tjejerna gjorde en riktigt bra match och krigade från först till sista minut.

Sista inomhusträningen för våren
2022-03-28 20:12

Idag va det sista inomhusträning för vårsäsongen. Nu är det utomhus måndagar och onsdagar som gäller.
Träningen idag bestod av mestadels spel, men vi avslutade med lite cykelsparkar. Så kan tjejerna göra riktiga konstmål under kommande seriespel

Ses på onsdag!! 💚⚽️

Fantastiskt fotbollsspel i höstsolen
2021-09-27 22:35

Fler bilder (+8) >>

Tidigt på söndagsmorgonen studsade det in ett piggt ljusblått gäng från Råå. Solen sken och det var nästan vindstilla, mer kan man inte önska sig för en fotbollsmatch på Glumslöv IP.

Det var två jämna starka lag som möttes, båda med bra försvarsspel vilket gjorde det nästan omöjligt för båda lagen att peta in bollen i mål. Under matchen fick vi se snygga finter, snabba kantlöpningar, fina inkast, några mål, mycket skratt och när matchen var slut även kullerbyttor!!

Stort tack till Råå för en bra och välspelad match, till publiken som hejade på alla, domare Ellen som ledde tjejerna igenom hela matchen och fotografen som tog så många fina bilder till oss.

Hemma match mot Wormo
2021-05-30 17:45
Vi är gröna vi är sköna !!

Redan kl 09:00 på lördag morgon ramlade det in ett gäng glada blåa och gröna fotbollsspelare till IP för seriematch i det fina majvädret.

Glumslöv - Wormo F2011 brukar innebära jämna matcher, bra spel, mycket mål och glada skratt både på och utanför plan.

Första perioden började Glumslövs riktigt bra och vi fick se fint passningspel, bolldriv och finter men avsluten hamnade tyvärr utanför eller på Wormos duktiga målvakt.

I andra peioden blev vi väldiga passiva och sprang och tittade på när Wormo spelade fin fotboll. Det blev svettigt för vår målvakt som fick mycket att göra. I slutet av perioden lyckades vi få lite spel mot Wormos mål och även från en svår vinkel skotta bollen i mål, äntligen fick vi också göra mål!!!!!

Paus, vatten och vi bestämde oss för att sista perioden fokusera på att jaga och ta tillbaka bollen till Glumslöv när vi tappat den. Nu blev det mer fart på oss och alla kämpade på planen. Mest svettigt var det när Wormo i ett anfall hade två stolpträffar och en ribbträff innan vi lyckades få bort bollen från straffområdet. Vi hade en del farliga anfall men bollen vill inte gå in i mål.

Stort tack till alla tjejerna som kämpade på under hela matchen, stort tack till Wormo för bra och roligt spel och domaren för en fin insats på planen!

Nästa helg möter vi HIF, Heja Glumslöv!!!