Suverän säsongsavslutning
2017-06-15 11:34
Sommargrabbar 2017
P02 avslutade vårens seriespel på bästa möjliga sätt och med 8-2 seger i lokalderbyt mot Wormo. Viktigare än segern var dock...

att vi spelade vårt bästa spel och gjorde vår främsta halvlek (första) för säsongen.

Stort tålamod i uppspelsfasen när vi ömsom rullade runt bra i backlinjen i väntan på läget, ömsom slog den långa raka samt ömsom väggade och kombinerade oss fram genom mittfältet. Vi visade också upp mycket bättre vilja i försvarsspel och i man-man-spel än i tex föregående match.

Det var helt enkelt en härlig sommarkväll på Örevång med mycket folk, många fina spelarprestationer och en härlig laginsats! Målen: Noah 4, Anthony 3 och Wilmer 1.

Om vi kort försöker att summera vårsäsongen kan vi konstatera att vi inledningsvis hade mycket skador, sjukdomar och elände. Vi fick då ihop lag tack vare hjälp från F02/03. Tack!  Efterhand har folk frisknat till och vi har fått in ett par starka nyförvärv.  Symptomatiskt är att vi var hela fem avbytare på matchen i går mot en avbytare i början på säsongen. Spelmässigt går vi framåt som lag och det är väldigt kul att se er ta små och stora kliv som enskilda spelare.

Vi vill rikta ett särskilt tack till GFF P03, vars lirare vi inte klarar oss utan, till kansliet för all hjälp under säsongen och till suveräna lagföräldrarna Kexels för all avlastning.

Nu tar vi sikte mot Gothia Cup, med avfärd 16:e juli. Fram tills dess tränar vi måndagar och onsdagar enligt P02:s lagkalender. Väldigt viktigt att vi får till en bra uppbyggnad under sommarträningen!

Önskar alla läsare en ljuvlig sommar!

Roger och Thomas