Bildspel P02 på Gothia Cup
2017-07-26 18:25
Glumslöv och Gothia Cup 2017
GFF:s P02 har varit på Gothia Cup, världens största fotbollsturnering, och stött på motstånd från Island, Tyskland, Sverige och Indien. Det är ett skönt gäng grabbar och gubbar som älskar fotboll, har roligt tillsammans, tar väl hand om varandra och som svetsats samman ytterligare i en trång skolsal på Hisingen i Göteborg.
Uffe Andersson, fotbollsförälder, var på plats under hela vår resa. Ovan syns hans fina bildspel, något kompletterat av undertecknad. Nedan Uffes kommentarer,

Glad sommar!
/Thomas

Glöstorpsskolan i Tuve , blev hemmet under några dygn

Första matchen spelades mot Bangalore Academy från Indien
En härlig start på cupen ,fint spel resulterade i välförtjänt seger !

Nästa match , tufft motstånd från ett hårt spelande IFK Haninge.

Tredje gruppspelsmatchen, tidig uppstigning en underbart solig sommarmorgon för match redan 08.00 mot ett väl spelande DJK St Mathias Trier från Tyskland.
Knapp förlust tyvärr men bra spel och bra insatser från alla håll.

Så blev det då dags för B slutspel mot KA från Island.
Måste vara bra tillväxthormoner i den Isländska maten, stora kraftiga killar i laget.Tyvärr räckte vi inte till riktigt här så det blev uttåg ur cupen och hemfärd efter fem upplevelserika dagar

Till sist vill jag rikta ett stort tack till Roger o Thomas för all tid och engagemang som ni lagt ner i förberedelser och genomförande av detta Cupäventyr som jag vet var oerhört uppskattat av våra grabbar.

/Ulf Andersson