Herr senior

2-1 mot Vejby
2017-03-05 12:27
Målskyttarna Fady och Jeppe.
Efter 11-0 mot Bosna (Hbg), 2-3 mot Bergandy, 1-2 mot Åstorp och 2-2 mot Tågarp, var det igår dags för en skön vinst.
Seger igen! Dagens träningsmatch slutar med 2-1 seger för GFF borta mot Vejby! Trots uselt väder så lyckas vi i perioder spela riktigt bra fotboll och vårt kollektiva försvarsspel ser riktigt bra ut. Kul också att fler och fler spelare börjar komma igång och få minuter i kroppen😊👍 På bilden syns dagens målskyttar Fady Jacob (tv) som efter ett fantastiskt anfall på 15 kortpassningar kom i friläge och rullade in 1-0. Till höger Jesper Karlsson som snyggt skruvade in 2-0 målet i bortre hörnet i mitten av andra halvlek.