Fotboll på lika villkor !
Herr senior

Storseger mot Asmundtorp
2017-03-15 10:13
Saxat från vårt instagramkonto:Lördagens träningsmatch mot Asmundtorp slutade med en 6-0 seger😃 Vi genomförde en riktigt bra första halvlek där vi genom spel på marken lyckas spela ut Asmundtorp och göra 4 mål. Under långa perioder äger vi bollen på motståndarnas planhalva, vilket är väldigt kul då vi under veckan har tränat mycket på speluppbyggnad. Andra halvlek går lite upp och ner, självklart på grund av resultatet, men vi har även här väldigt bra perioder. Dagens målskyttar syns på bilden. Från vänster Isak Strandh. Det var ett skott precis utanför boxen på ett lågt inlägg som Isak lyckades skruva in med en yttersidan. Isak ville själv beskriva det som ett Roberto Carlos skott från Brasilien 1997😉 Vidare på bilden har Elvis som nickade in en hörna. Vi har inte så mycket mer information om det målet. I mitten står Fady Jacob vars mål byggde på bollinnehav. Fredrik Gunnarsson hade bollen i mitten, passade ut till Timothy på kanten. Därifrån fick Fady bollen utanför straffområdet och placerade in den i bortre hörnet. Nästa man (2:a från höger) är Filip Hansson som gjorde två straffmål. Båda byggde på oerhört fin kortpassningsspel innan det blev straff! Avslutningsvis har vi Erik Hansson längst till höger, som dagen till ära fyller 20 år! Erik avslutar ett fint anfall genom att bredsida in bollen via ribban😃Låter riktigt bra grabbar!! Kommentar från huvudtränare Fahrudin Karisik:
Vi gör en riktigt bra match. Första halvlek är fantastiskt bra och vi äger jättemycket boll och gör fina mål! Andra halvlek tappar vi lite men det är helt förståeligt med tanke på att vi leder så stort. Vi tar med oss ett riktigt bra offensivt spel där vi redan visar upp det vi tränat på i veckan. Försvaret gör också en bra match.