Kraftmätning mot seriekonkurent
2017-03-26 14:29
Tre glada målskyttar!?
Skön 3-1-viktoria mot Kågeröd.
Efter förra helgens fina 4-2-seger mot förra årets vinnare av vår serie, Eslöv, var det dags för ytterligare div. 3-motstånd i form av Kågeröd. Det  kunde inte ha börjat bättre när Gugge, efter några minuter på ett instick från Emil, elegant rullar in 1-0. I mitten av halvleken sätter Johan fart längs kanten. Ett väggpass vid mittlinjen ger honom en grön konstgräsocean att avancera på innan han skjuter in ett lågt inlägg på Fadys fot och så var det ett ursnyggt 2-0. Kågeröd ville gärna pressa vår backlinje och sätta in lite längre bollar bakom den, men för det mesta lyckades vi spela oss ur pressen med vårt rörliga mittfält. Andra halvlek började lika bra som  den första. Efter ett inlägg hamnade bollen hos Fille som spelade snett bakåt till Jeppe som lugnt placerade bollen i bortre gaveln. Matchen förrycktes lite efter att båda lagen fått vars en spelare utvisad, men nog var det vi som hade bollövertaget. Några chanser var skapades, men endast en resulterade i mål när Kågeröd reducerade strax före slut.
Nu hoppas vi att det fina vädret håller i sig. Gräset börjar ju lukta.