Tack för oss
2018-11-16 14:22
Efter lång och trogen tjänst är det dags för oss att lämna över stafettpinnen till nya, fräscha tränare. Vi har tränat P02 i Glumslöv i 13 år. Det har varit fantastiskt att vara en del av grabbarnas fotbollsutveckling, men också av deras utveckling i livet i stort.

Det har också varit spännande att på nära håll få följa fotbollsverksamheten i Glumslöv.

När vi började år 2005 var fotbollen en sektion inom GGIF. Det fanns några duktiga men åldersmässigt spridda ungdomslag och en blygsam seniorverksamhet. P02:s första inneträningstid var tidig, 7:30-8:30 på lördagsmorgnar. Alternativt kunde vi träna ute på den plan som var en mix av grus och gropar, placerad där kg nu ligger.

2018 är GFF en egen förening med över 330 medlemmar och 40 ledare. Det har byggts ett nytt fint klubbhus med kiosk- och caféverksamhet under säsong.  En konstgräsplan med belysning ger goda träningsförutsättningar även under vinterhalvåret. Vi har ett väl fungerande kansli, en flitigt använd sportadmin-hemsida, en renoverad idrottshall och en idrottsplats som sjuder av aktiviteter för tjejer och killar i alla åldrar. Imponerande Glumslöv!

Nu går P02-killarna in i junioråldern och vi lämnar med varm hand över till junior- och seniortränarna Hasan, Pirs, Daniel och Andreas. Stort lycka till! Vi kommer naturligtvis och stöttar, men nu från läktarplats!

Roger och Thomas

Tack för oss2018-11-16 14:22