Välkommet tillskott på tränarsidan!
2019-02-28 17:01
GFFs nybildade juniorlag har glädjande nog, många spelare och därför behöver vi förstärkning på tränarsidan. Därför är det roligt att kunna presentera.....

Namn? Lukas Mantrell

Ålder? 26 år

Arbete? Idrottslärare på Kunskapsskolan i Landskrona

Favoritlag? Chelsea

Aktuell? Ny tränare i juniorlaget i Glumslöv

Hur hamnade du i Glumlöv?

- Jag är kollega med Pär Sandö och Andreas Dahl på Kunskapsskolan. Pär frågade mig och jag nappade direkt. Jag har dessutom mina syskonbarn i föreningen.

Vad är din känsla av klubben?

- Det känns bra och som en rolig utmaning. Jag har hört väldigt gott om både laget och klubben så det var inget av tveka på.

Hur ser din fotbollsbakgrund ut?

- Jag har spelat 18 år i BK Landora och spelat två år i IK Wormos juniorlag. Jag har dessutom varit pojklagstränare i BK Landora under ett år.

Vad är din ambition i Glumslöv?

- Jag brinner för att utveckla ungdomar både på plan och utanför plan. Jag vill helt enkelt se att spelarna har roligt och känner att de hela tiden tar steg framåt i sin utveckling.

Vad känner du att du kan bidra med?

- Jag bidrar ofta med mycket glädje. Jag har även rutin ifrån seniorspel och erfarenhet för åldersgruppen i och med mitt jobb som högstadielärare i idrott.

Vi tackar Lukas för pratstunden och önskar honom hjärtligt välkommen till Glumslöv.