P06/07

Oavgjort mot BBK i ruskväder
2019-03-10 17:51
Träningsmatch hemma mot BBK i skiftande väder som slutade 2-2 efter full tid.
Glumslöv startade med vinden i ryggen och spelade helt ok i första halvlek. Killarna försöker verkligen spela bollen till varandra och vara rädda om bollen men BBK lyckas stressa oss till lite enkla misstag. Marcel drar in en frispark vilket ger GFF ledningen. BBK som har lite mer boll skapar inte så många målchanser men lyckas kvittera strax innan paus.

I andra 25 minuters perioden blåste det upp rejält och det snöade ymnigt. BBK pressar på med hjälp av vind och skicklig press. Vi lyckas inte hålla i bollen några längre stunder utan får jaga boll. När vi sedan vinner bollen så är vi för stillastående och hjälper inte bollhållaren tillräckligt. Trots att vi är tillbakapressade långa stunder, kämpar alla i laget väldigt bra och det är inga sura miner. Love i målet gör en del riktigt fina räddningar och BBK lyckas bara peta in ett mål andra perioden.

Eftersom att det var vidrigt väder bestämde vi i samråd med BBK:s ledare att korta ner sista perioden till 15 minuter. Våra gröna killar tog tag i taktpinnen direkt och skapar många fler chanser i sista perioden än vad vi gjorde under de två första perioderna. Hugo som ytterback följer med upp i ett anfall och blir snyggt frispelad och skjuter med vänsterdojan bollen distinkt i mål via BBK målvakten.
När de femton minuterna var spelade så sken solen igen och vinden hade mojnat men vi höll fast vid planen och avslutade vid slutresultatet 2-2.

Bra kämpat allesammans både spelare, domare och den vindpinade publiken.