Storseger på Ulkavallen mot Billesholm!
2020-03-02 20:55
Glumslövs FF-Billesholm GIF
Under lördagen träningsspelade herrarna på nytt, denna gång mot Billesholm från division 5.

Efter ett par ok insatser samt en stor besvikelse ville vi verkligen prestera och detta var ett stort steg framåt. Vi tog direkt tag i matchen och förde den från minut 1 till 90. Tillskillnad från tidigare matcher lyckades vi hitta ett bättre spel på mattan där vi växlade mellan korta uppspel via mittfältet med att hitta anfallare som kunde spela tillbaka på rättvända offensiva spelare, mycket bättre jämfört med tidigare.

I paus stod det 1-1 men det borde varit en stor GFF ledning. Efter 15 minuter tog vi ledningen när Hasse blev frispelad på kanten, slog in den till Tobbe som på volley dunkade in 1-0 i krysset. Det var endast via eget slarv som Billesholm lyckades ta sig till halvchanser. Dock kom kvitteringen efter en halvtimmes spel när vi stod och sov på en frispark och istället för att rensa rinner bollen igenom hela boxen och in i mål. Trots detta spelade vi rätt bra och borde gjort ett par mål till denna halvlek.

Andra halvlek var en ren transportsträcka då vi la i ytterligare en växel och gjorde 6 mål. Vi visade upp effektivt och fina kombinationer även i denna halvlek och även om alla känner att där är mer och hämta i form av arbetsinsats och kvalitén i den avgörande passningen får vi vara nöjda när bortalagets tränare efter matchen tackar Dahl med orden ”tack för lektionen”. Precis som förluster inte överanalyseras just nu tar vi detta resultat med ro och inser att vi har saker att arbeta med. Målskyttar: Tobbex4, Wilmerx2 och Jeppe.