Förlust i Teckomatorp!
2020-03-08 22:06
Förlust ute i Teckomatorp
Under onsdagskvällen (4/3) träningsspelade herrarna på nytt, denna gång mot division 5 laget Teckomatorp.

En jämn match slutade tillslut med förlust 3-2 efter ett sent avgörande från hemmalaget.

Ansvarig för matchrapport var inte på plats så vi låter huvudtränare Andreas Dahl sammanfatta insatsen åt oss:

En match där vi spelade ok mellan de bägge straffområdena, vi styrde spelet under framförallt första halvlek och byggde upp nerifrån genom vårt mittfält. Vi kom in i ytan bakom deras mittfält men där blev vi för omständiga och kom inte med fart och löpningar som vi ska göra. Detta gjorde att vi inte skapade så många målchanser. Sen gick vi tyvärr ner oss i andra halvlek och styrde därmed inte spelet på samma sätt.

Defensivt var vi stundtals bra i vår press och försvarade som ett lag men vi var alldeles för dåliga i och runt eget straffområde och återigen så är det vi som bjöd på enkla mål.

Vi förlorade matchen med 3-2 och det är också en sak som måste jobbas med extremt mycket: Vinnarmentaliteten att vi ger 100 i allt vi gör över 90 min och verkligen hatar att förlora som lag, det är något som jag inte riktigt tycker finns där hela vägen denna match.

Tack Dahl!

Målskyttar: Bleron och Johan

Alltså förlust med 3-2 men nya 90 minuter i kroppen och efter en lite skakig start på försäsongen börjar det, trots förlust och en liten dipp i andra halvlek i denna match, kännas som att vi börjar hävda oss mot rätt typ av kvalite på motståndet.

Nästa helg väntar tufft motstånd i form av Landskrona BoIS U-19,  på återseende då!