Fotboll på G!
Glumslövs FF F06-07 är den lilla truppen med stort hjärta! Vår filosofi är att utöva fotboll med kämpaglöd, glädje och att våga!

Kika på vårt välfyllda bildgalleri »

Martin Hejdesten & Andreas Orröd
Sverige-USA 4-4
2018-07-13 17:09

Fler bilder (+4) >>

Vi kan inte kalla det vid landslag, men stämningen fanns där när GFF F06-07 lirade mot Los Angeles Bulls G06. Tyvärr var de bara 6 st men tre inlånade Fortuna-flickor stöttade upp.

Matchen spelades inför en imponerad och hejande publik och övriga anhängare på Örevångs IP i strålande fint sommarväder. Och lite frisk bris förstås.

GFF öppnade starkt men amerikanskorna kvitterade och drog sedan ifrån med 4-2 i andra perioden. GFF-flickorna visade återigen mental styrka och kom igen med bra spel i sista. Slutresultat 4-4 efter en väl genomförd match.

Men vem som bryr sig om fotboll när det blev korvgrillning och minidisco utanför klubbis direkt efter matchen? Fotboll förenar!

Forza Glumslöv! Nu har tankarna väckts för ett returmöte i Santa Monica, Los Angeles, Kalifornien. Har du lust att sponsra?

Martin & Andreas
Gametime: GFF F06 - Los Angeles Bulls, tors 12/7 kl 18.00, Örevångs IP
2018-07-10 14:37
What time is it? GAMETIME!

Långväga gäster kommer hit för en vänskapsmatch – Los Angeles Bulls från Kalifornien för att vara exakt. Det blir en generalrepetition innan de beger sig vidare mot Göteborg och Gothia Cup.

Vi spelar på B-plan på torsdag 12/7 kl 18.00. Kom gärna och heja på!

Vi hälsar Nicole Jones, Mele French, Sabrina Petrini & Co hjärtligt välkomna.

Martin & Andreas
F06-07: Säsongsavslutning med stort S
2016-10-18 18:54
Då var det dags. Säsongsavslutning. Efter nio seriematcher som karaktäriserats av otroligt fin fotboll, enorm kämparglöd och mycket glädje avslutades serien mot Fortuna.

Direkt efter det körde vi tillbaka till 50-talet då vi hade avslutningslunch på Lucys i Löddeköpinge. Efter det begav vi oss in i framtiden och hoppade av oss de sista dropparna energi på trampolinparken JUMP i Malmö.

Nu tar vi ledigt i några veckor och laddar inför vintersäsongen.

Martin Hejdesten
Hem, 28/09 08:29