Glumslövs pojkar -02 är ett skönt gäng. Vi tar seriöst på vårt fotbollsspelande men har alltid nära till ett skratt. Träningstider etc hittar du i vår kalender här på lagsidorna i kalendern, se menyn till vänster. Till våren blir det seriespel och till sommaren Gothia Cup, världens största fotbollsturnering. Om 5-6 år lirar flera av oss elitfotboll. Välkommen till gänget!

Gothia Cup 2018
2018-06-19 22:32
Forza GFF, heja di gröne!
1721 lag från 79 nationer deltar i årets upplaga av Gothia Cup. Särskilt stort intresse riktas mot klassen Boys16 med många av framtidens fotbollsstjärnor. Flertalet experter anser nu, i förhandssnacket, att "Group 40" är den på pappret mest intressanta. Med anrika lag som Swindon Town (England), Lilleström SK (Norge), SGV Surf Soccer Club (Kalifornien, USA) och Glumslövs FF (Skåne) beskrivs gruppen i ordalag som "exceptionell", "internationell", "svårtippad" och "helt avgörande för hela turneringen".

Läs mer om Group 40 via länken  http://results.gothiacup.se/2018/division/16884559

Glad sommar!
Säsongsavslutning i Dösjöbro
2018-06-18 22:28
Emelie Kexel hade med sig kameran till Dösjöbro
Med ett par killar på semester, någon skada, Mohammed med A-laget och ett par sena återbud med halsont var det tufft att få ihop lag till sista seriematchen borta mot Dösjöbro.
Målfirande på Nationaldagen
2018-06-07 21:52
Emelie Kexels fina bildspel från matchen
P02 spelade periodvis riktigt fin fotboll när vårens sista hemmamatch gick av stapeln på självaste Nationaldagen 6:e juni. Många fina mål kunde firas när motståndarna Asmundtorp/Billeberga besegrades med 6-1.
Bildspel på grabbarna 25e maj 2018
2018-05-26 17:37

Fler bilder (+48) >>
Glumslövs FF P02
Matchen mot Staffanstorp bjöd på ömsom vin och ömsom vatten. Icke desto mindre blev det ett fint bildspel på grabbarna i aktion, signerat Stjärnfotografen Emelie Kexel och hennes Fotoassistent Lisa Sturesson.
Det går bra nu
2018-05-07 13:15
Grönt é skönt!
Solen gassade och läktaren på Örevång var välfylld när P02 tog emot serieledande Lunds FF på söndagseftermiddagen. Efter en okej, men inte sprudlande, första halvlek med underläge 0-1 snackade vi i paus om att varje glumslövslirare måste ha inställningen att vara etta på bollen. Och den inställningen hade vi i andra halvlek.