Guld i Landora Julcup
2017-12-28 23:44
Vinnarna BK Landora julcup 2017

En stabil insats ledde till seger i Landora jul cup.

Nya tränarduon Daniel Glansk och Hasan Berisha stod inför sitt första prov som tränare för duktiga GFF P03.

En tuff lottning med lag som Svalöv som vi tidigare haft svårt för, Kristianstad som besegrade oss med en projektil i finalen i Eskilscupen tidigare i år. Lunds BK och Asmundtorp/Billeberga hade 2 lag vardera så hur fördelningen var hade vi ingen aning om.

Det började bra mot Svalöv, ett lugnt och tålmodigt GFF stod som segrare med 2-0, skönt nu var vi på gång.

Mot Kristianstad kom vi inte riktigt tupp i press och blir lite sämre som lag. förlust 2-0 men seger i de 2 kvarstående matcherna skulle räcka, men det är då Isac Warming i Asmundtorp/Billeberga blir känd för alla GFFare, vilken målvakt. 0-0 och vi bjuder in Svalöv i kampen om andraplatsen bakom Kristianstad som ångar på. Just Kristianstad vill vi möta i final om vi tar oss dit.

Efter 3-1 mot Lunds BK vit var vi klara för semi, vi är verkligen på gång nu och Lunds BK blå fick se sig besegrade med 5-0 efter många fina prestationer av killarna. I den andra semin vann Teckomatorp över Kristianstad som senare hämtade ny kraft och lyckades ta 3dje platsen.

Glumslöv- Teckomatorp i final och efter 1-0 i första minuten kunde vi spela ut och till slut vinna med 5-0.

Stort grattis killar och tack för den fina fotboll ni bjuder oss på, alla medtagningar, Rubens räddningar, sulfinter, väggspel, lugnet i pressade situationer, ja ni är grymma!!

Även stort grattis till Wilmer som blev utsedd till bästa spelare.

/Stefan

Daniel Glansk ny tränare för Glumslövs FF P03
2017-10-31 15:55
Daniel Glansk

Glumslövs FF P03 kan stolt presentera Daniel Glansk som ny huvudtränare, Daniel har ett förflutet som spelare i Glumslöv och är säkert bekant för många genom bl.a. Coerver träningar, Daniel tillträder formellt 1 januari.

Övriga tränare är

Hasan Berisha assisterande tränare.

Joakim Olsen fys-tränare och Tränarresurs.

Stefan Thermaenius Admin och tränarresurs (Kontaktperson vid provträningar).

Annette Kullzén Lagförälder