P06/07

P10 mot Gantofta
2017-10-03 07:21
9 lite halvtrötta killar efter en hård dag i skolan? samlades på IP för att tagga till för match mot Gantofta.

Upptaggningen var så där... det syntes i första halvlek. Vi tappade mycket boll på egen planhalva, bollen studsade som en flipperkula och tyvärr mestadels Gantoftas väg. Neo som stod i mål i första gjorde allt han kunde för att hålla nere siffrorna. Sista 5 minuterna hittade vi vårt spel och tog tillbaka matchen.

ett par helikopterfinter och stundtals massivt tryck mot motståndarmålet jämnade till det lite...

Andra halvlek hade vi en helt annan inställning. Som ngn förälder sa efter matchen: det bästa han sett hittills ! Jag har själv inte sett denna nivå tidigare i match. En oerhörd vilja att ta tillbaka boll när vi tappar den. Går hårt men schysst in i närkamper. Fina finter och härligt driv. Ribban och målvakten var i vägen för att reducera till 5-5. det var oliiiidligt spännande vid sidlinjen.