P06/07

Hemmamatch mot Eskilsminne
2021-06-20 19:40

På ett soligt men lite blåsigt IP mötte vi idag Eskilsminne.

Vi börjar utan ordinarie domar som fått fel tid när matchen skulle börja. Tack Kalle som tog pipan första fem minuterna, felfri insats.

Vi snackade innan matchen att vara på tårna direkt och inte ge upp, vilket var ett syndrom vi drabbades av senast vi spelade. Trots detta släpper vi in tre bollar ganska billigt... Där var vi inte på tårna.

Vi får lite ny energi när Ia reducerar efter ett perfekt byte av tränaran:-). 1-3 står sig perioden ut.

Vi pratar i paus om att fortsätt köra på, tidiga passningar, ny rörelse direkt så man blir spelbar.

Detta ser vi mer av i andra perioden och vi börjar ta över lite spelmässigt. Tyvärr gör de 1-4 på ett riktigt fint anfall där de skär igenom som en varm kniv i smör genom att göra det vi talade om att vi skulle göra, tidiga bollar o ny rörelse. Snyggt.

Sen pressar vi på och kommer till en hel del målchanser som deras duktiga målvakt tyvärr räddar. Till slut får Max in en boll till 2-4 och vi får vittring igen. Detta står sig perioden ut.

Samma snack i pausen igen, köra på, snabba pass o ny rörelse.

Vi fortsätter komma till målchanser och tillslut hittar Kajsa rätt med ett avslut rakt upp i krysset, är alltid ledigt där :-) 3-4.

Nu känner vi att bara kör på, vi vill ha minst en poäng med oss. Sen åker Eskilsminne på en varning för osportsligt uppträdande då de sparkar bort bollen efter dömd frispark för oss. En man mer för oss tiden ut av matchen.

Vi får en frispark ända nere vid kortlinjen precis på straffområdeslinjen.

Max skjuter in bollen i midjehöjd framför mål, där kommer Viktor flygande och med ett knä får han in bollen i mål, riktigt skönt då vi var värda det efter bra kämpatag matchen igenom. 4-4 står sig matchen ut och vi var nöjda allihop. Även Eskilsminne som kände av pressen på slutet.