Seger i tredje träningsmatchen mot Ramlösa (spelades 22/2)
2020-03-01 22:52
Ett av Tobbes 5 mål firas.
Under lördagen (22/2) träningsspelade herrarna på nytt, denna gång mot division 5 laget Ramlösa på Heden.

Efter förra helgens (15/2) svaga insats var det viktigt att studsa tillbaka och det gjorde vi till viss del. Vi vinner med 7-4 efter en bra första timme där vi spelar fin fotboll och gör fina mål men tyvärr avslutar vi matchen sämre och det måste vi fortsatt titta på.

Kontot var inte på plats utan låter huvudtränare Andreas Dahl sammanfatta lördagens match:

En match där vi vinner och gör många fina mål men också en prestation som är långt ifrån där vi vill vara och där formationen och defensiven inte riktigt är där. Vi gör en ok match i ca 60 minuter om man ser på det offensiva spelet och utnyttjar deras höga backlinje på ett bra sätt samt kommer igenom till flera bra lägen. Det är också så dem flesta av målen kommer till.

Men defensivt så får vi inte till det riktigt utan vi blir för långa och utspridda vilket innebär att vi släpper till en del chanser. När vi leder med 6-1 och kommer upp runt 60 minuter så tappar vi matchen och går ner oss enormt. Det ser ut som om det är första gången vi lirar en fotbollsmatch. Sista 30 min förlorar vi med 3-1 och det är absolut inte okej att vi har så djupa dippar i våra matcher så det måste vi slipa bort. Men vi jobbar vidare och ser fram emot att ta ytterligare steg i rätt riktning

Slutligen är det såklart värt att notera Tobbes 5 mål👍

Tack för det Dahl!

Ja, sammanfattningsvis positivt med seger och 7 mål framåt men vi måste snabbt inse vikten av försvarsspelet över hela planen samt mentaliteten att vilja vinna varenda duell och match, serien närmar sig med stormsteg.

Lördagens målskyttar: Tobbe x5, Jonathan och Elvis.