SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tuff fredagskväll i Lund för div 3 gänget
2021-08-27 10:54

J-lags match borta en fredagskväll mot Lunds BoIS, med start 19.30 är inte drömmen för alla efter en tuff vecka i skolan eller på arbetet. Trots detta var vi 16 spelare, en ledare och några supportrar som drog till Lund med ambitionen att spela fin fotboll.

Några hade kanske kikat på resultatet från Lunds senaste match, då de förlorade ganska stort mot Fortuna. Nu hade de sex spelare tillgängliga som inte var med senast, vilket gjorde att det var ett helt annat lag som de ställde på plan denna gången. Lärdom: Dra inga förhastade slutsatser genom att kika på tabeller eller tidigare matcher. Ny match nya förutsättningar.

 

Vi började bra första kvarten och hade mycket boll på konstgräsplanen, där bollen rullade ruskigt snabbt. Tycker ändå att vi hade bra kontroll och skapade en del bra chanser. Rullade runt fint i backlinjen och försökte äga boll som hade pratat om.

I den 17:e minuten har vi två dåliga rensningar och ett förlorat motlägg som leder till ett skottläge för en motståndare. Skottet seglar in i bortre krysset otagbart för Adrijan i mål.

Efter detta blev det en ganska besvärlig kväll där vi försöker göra väldigt mycket på egenhand, spelar med för många tillslag vilket leder till ett för lågt tempo och blir tyvärr lite gnälliga när det går emot.

Lärdom: Håll uppe bolltempot, det är ok att tappa boll om man jobbar hårt för att ta tillbaka den och sluta söka fel hos varandra. Jobba med er egen prestation och försök lyfta lagkamraterna så blir det bättre och framförallt roligare.

 

En onödig förlust med 3-1 där vi skapade tillräckligt med chanser för att åka hem med minst en poäng. GFF:s mål gjordes av Dalmar.

Vi bryer inte ihop utan laddar om och tar nya tag i de sex matcherna som återstår av serien. Vi kan bättre!