Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Glumslövs Juniorlag!
Glumslövs FF bildar nu ett Juniorlag av de framgångsrika Glumslövsårgångarna P02 och P03. Vi kommer att samarbeta tätt med seniorlaget och träna parallellt med dessa när utesäsongen drar igång. Tanken är att juniorerna enkelt ska kunna få prova på seniorfotboll, fortsätta känna samhörighet med sina jämnåriga, utvecklas där de befinner sig för stunden och att vi tillsammans ska börja bygga framtidens seniorfotboll i Glumslöv!


Träningstider etc hittar du under fliken "Kalender", kommande aktiviteter här intill. Vill du komma och provträna kontaktar du Tränare Hasan Berisha (se under fliken Kontakt). Under vintern 2018/19 kommer vi att delta i Skånebolls Futsalseriespel och i ett par inneturneringar.

Välkommen till gänget!
Välkommet tillskott på tränarsidan!
2019-02-28 17:01
GFFs nybildade juniorlag har glädjande nog, många spelare och därför behöver vi förstärkning på tränarsidan. Därför är det roligt att kunna presentera.....
Tack för oss
2018-11-16 14:22
Efter lång och trogen tjänst är det dags för oss att lämna över stafettpinnen till nya, fräscha tränare. Vi har tränat P02 i Glumslöv i 13 år. Det har varit fantastiskt att vara en del av grabbarnas fotbollsutveckling, men också av deras utveckling i livet i stort.

Det har också varit spännande att på nära håll få följa fotbollsverksamheten i Glumslöv.
Intervju med Juniorlagstränaren
2018-11-01
Hasan Berisha, Nytillträdd Juniorlagstränare i Glumslövs FF

Jag älskar fotboll!


Orden kommer från GFF:s nytillträdde Juniorlagstränare Hasan Berisha.

Berätta om dig själv Hasan!


Jag är 43 år och bor i Helsingborg med min familj: Lindita, Altin och Aulona. Civilt jobbar jag för Helsingborgshem. I år har jag varit en av tränarna för Glumslövs P03. Innan dess var jag tränare för Ramlösa Södras P03.