Året spelare och målskytt!
2018-12-02 15:15
Ollie blev årets lirare och Em årets målskytt
Under en trevlig tillställning i fredags med god mat och mycket skratt delades även årets vandringspriser ut.
Olivia Lindstedt fick utnämningen årets spelare. Ollie har under året som gått utvecklat sitt fysiska spel, vuxit till sig som en ledare på plan och visat att hon kan använda båda sina fötter i matcher.
Em fick pris både för att hon har haft högst träningsnärvaro, men även för sitt målsinne. I år stod Em Lundström för 13 av våra mål och målen har tillkommit från omöjliga vinklar, på nick, långskott, petningar och egna "utflykter" där hon hämtat bollen i eget försvarsområde och drivit igenom hela plan för att avsluta med en målgest.
Bra start på inomhussäsongen!
2018-11-11 11:57
Sent i fredags kväll säkrade Glumslövs damer en semifinalplats i Svalövs cupen efter fyra matcher utan förlust (oavgjorda samt vinst). I semifinalen mötte man kvällens giganter, Döjebro, som också kom att stå som segrare när finalen var spelad. Trots ett massivt övertag från Döjebro visade GFF tjejerna på en stark kämpavilja och matchen slutade 0-1. I match om tredje pris stod Lunds BK för motståndet. GFF spelade en bra och kreativ match som slutade 2-0!
1:a Döjebro
2:a Hittarp
3:a Glumslöv
Kul med många målskyttar och om jag hängde med i svängarna gjorde Malin 2 mål, Malak 2 mål, Maja S 2 mål, Johanna 1 mål
Säsongen slut
2018-10-08 20:10
Det gick inte riktigt som förväntat utan vi förlorade sista matchen och åkte ur div 2. Men, med tanke på alla skador under säsongen och alla nya spelare som fått känna på damlagsspel så kan en omstart i div 3 kanske göra att vi kommer än bättre rustade inför div 2 om något eller några år.
Året har präglats av fortsatt utveckling av spelare och att rulla bollen - i år mer framåt än bakåt:).
Tack till alla spelare som gett järnet på träningar och matcher, till tränarna som hållt i fantastiska träningar, till våra matchvärdar och bollkallar som ställt upp för oss på alla hemmamatcher samt till våra trogna supportrar som hejat i ur och skur.
Vinst mot Laholm
2018-09-22 15:43
Bryt ihop och kom igen sa vi efter förra veckans match och det gjorde tjejerna med råge. De kom verkligen igen idag och arbetade i 90 minuter för varandra. Efter att ha legat under med 1-0 snappade Em upp en boll och rullade in den i öppet mål. 2-1 kom på en frispark, slagen av Ollie, i mitten av andra halvlek. Bra press och mycket understöd tillsammans med en massa jävla annamma var dagens segerrecept.

GFF -Laholm 2-1 (1-1)
Målskyttar: Em och Ollie
Förlust i den viktiga matchen mot Kvibille
2018-09-16 19:44
När vi möttes för ett par veckor sedan var det vi som stod som vinnare när 90 minuter spelats. Tyvärr var det inte så denna gång. Nu saknade vi den  inställning som behövdes, det tillsammans med att de gör två snabba mål i andra halvlek sänkte oss.
Som tabellen visar finns det inget annat att göra än att komma igen och börja leverera framåt och hålla tätt bakåt.

Kvibille - Glumslöv 4-0 (0-0)
Bra första halvlek mot Hittarp
2018-09-08 17:52
Mot suveräna serieledande Hittarp höll vi ut i ca 60 minuter. Trots underläge med 2-0 kämpade tjejerna vidare och Em gjorde två mål på egen hand innan halvleken var slut. Tyvärr räckte vi inte till i motvinden i andra halvlek. Vi måste bli bättre och beslutsammare framför eget mål och på fasta situationer.
Nu har vi mött seriens 1:a och 2:a och nästa helg beger vi oss till Kvibille för ytterligare en tuff match.

Målskytt: Em Lundström 2 mål
Sön 7/10 14:00