Årets lagkompis o Årets Fair Play
2020-11-26 14:32
Lite bilder från gårdagens träning.
Igår så hade F09/10 och F11/12 sin sista utomhusträning för året.
Fina insatser av tjejerna i helgen som gick
2020-08-20 16:55
Den gångna helgen startade seriespelet för våra tjejer födda F09/10 samt F11/12
Härlig kämpavilja hos tjejerna trots blåst och hällregn.
2020-05-18 13:55

10 glada Glumslövstjejer åkte till Rydebäck för att möta duktiga Fortuna. Det blåste starka vindar och vi kände oss som hemma på IP. Uppvärmningen avslutades dock med storm och hällregn och det höll i sig till avspark.

Hanna i mål fick direkt mycket och göra och räddade minst en boll med näsan som insats. Backarna kämpade på i regnet men Fortuna var snabba och spelskickliga så vi fick jaga mycket boll.

I första pausen hade regnet dragit förbi vilket ökade kämpaglöden och energin hos tjejerna. Emmy vaktade målet, Siri, Alma och Elira försvarade och det gick bättre för oss att både markera och erövra bollen och få till några anfall.

En stund var nästan hela vårt lag i deras straffområde men bolluslingen ville inte gå in. Både Ebba och Selma hade skott mot mål.

I tredje ”halvleken” tog Isabelle över målvaktströjan och vi spikade nästan igen. Izabella gjorde många rusher på kanten och hade bestämt sig för att här ska de inte komma förbi och Tuva-Li visade att vi i Glumslöv kan också finta!!

Härlig kämpainsats av hela gänget som inte gav upp trots väder och otroligt spelskickligt motstånd!  Vi tackar Fortuna och den duktiga domaren Alma för en bra match.

Glad Påsk alla fotbollstjejer
2020-04-09 10:08
Ladda album (+2 bilder) >>
Träningarna nu är lite annorlunda och det känns trist att vi inte har några matcher att se framemot under våren. Men vi fick fint besök på träningen från Blåkulla även om alla påskkäringar inte kunde vara på plats.

Glad Påsk alla så ses vi på måndag 17:30!!
2020-02-12 08:43
I lördags så det dags för cup i Skurup för våra nya tjejlag F09/10 och F11/12.

Under förmiddagen så spelade de yngre tjejerna (F11/12) och efter lunch var det dags för vårt F09/10-lag att springa in på konstgräset i Nils Holgersson hallen.

Detta var den första fotbollscupen för många av våra tjejer och därför var det lite extra pirrigt.

Samtliga tjejer som medverkade i cupen kämpade på bra och gjorde sitt absolut bästa för laget.

Heja våra duktiga tjejer!!

// Stolta Tränarna

FC Rosengård på besök på träningen idag
2019-11-20 22:20
Jelena Cankovic, Elena Sadiku, Hanna Bennison och alla glada Glumslövstjeje
Vilken träning vi hade idag!!
28 taggade tjejer som övade flitigt på finter, vändningar och skott.
Mitt i träningen fick vi plötsligt besök av två spelare från FC Rosengård, de svenska mästarna, Jelena Cankovic, och Hanna Bennison samt Rosengårds F19 tränaren Elena Sadiku. Jelena spelar även i det serbiska landslaget och  Hanna är bara 17 år men har redan spelat sin första landskamp, whaaooo. Fantastiskt roligt att de tog sig tid att komma in och prata med våra glada tjejer, stort tack.
Avslutade med ett fint kort i målet!!

På måndag är det avslutning i klubbstugan missa inte det!!