Årets första hemmamatch
2021-05-28 22:57
Fotbollsglädje

Fint väder, strålande spel!
Fokus på matchen idag var

• Prata med varrandra och göra oss spelbara
  • Speluppbyggnad, passa upp boll från målvakt, till sidorna och upp i planen
  • Återerövra boll

Allt detta plus i stort sett allt annat gjorde tjejerna med bravur idag.
Detta trots att vi tyvärr fick en spelare skadad tidigt i första halvlek.
Vi har dispans med två överåriga tjejer på planen samtidigt och samt fyra med i truppen. Det resulterade i att våra 11års tjejer fick spela utan byten vilken de gjorde riktigt smart och bra.
Ni som såg matchen lade kanske även märkte till att vissa fick spela en hel halvlek på samma position för att sedan få en annan i nästa halvlek. När man har så här grymma tjejer i truppen så fungerar även en improviserad taktik fint.
Otroligt kul att vara tränare idag.

//Göran och Kenny

Första träningsmatchen - Wormo F09 borta
2021-05-09 14:17
Grymma tjejer i olika formationer

Idag hade F09 sin första träningsmatch och vi mötte Wormos F09 lag.
Tjejerna stog för en episk insatts och det var en fröjd att vara ledare idag. Tjejerna kämpade verkligen för varandra och spelade väldigt fint... Tyvärr stod stolpar och ribba ständigt i vägen och vi fick åka hem mållösa.
Extra tack till Isabelle, Agnes och Tuva-Li som alla tre gjorde ett utomordentligt målvaktsjobb.

Detta kommer att bli en kul säsong och jag längtar till vi kan ha seriematcher inför publik så alla kan få njuta av detta härliga gäng.

Forza Glumslöv!

// Göran och Kenny

Årets lagkompis o Årets Fair Play
2020-11-26 14:32
Lite bilder från gårdagens träning.
Igår så hade F09/10 och F11/12 sin sista utomhusträning för året.
Fina insatser av tjejerna i helgen som gick
2020-08-20 16:55
Den gångna helgen startade seriespelet för våra tjejer födda F09/10 samt F11/12
Härlig kämpavilja hos tjejerna trots blåst och hällregn.
2020-05-18 13:55

10 glada Glumslövstjejer åkte till Rydebäck för att möta duktiga Fortuna. Det blåste starka vindar och vi kände oss som hemma på IP. Uppvärmningen avslutades dock med storm och hällregn och det höll i sig till avspark.

Hanna i mål fick direkt mycket och göra och räddade minst en boll med näsan som insats. Backarna kämpade på i regnet men Fortuna var snabba och spelskickliga så vi fick jaga mycket boll.

I första pausen hade regnet dragit förbi vilket ökade kämpaglöden och energin hos tjejerna. Emmy vaktade målet, Siri, Alma och Elira försvarade och det gick bättre för oss att både markera och erövra bollen och få till några anfall.

En stund var nästan hela vårt lag i deras straffområde men bolluslingen ville inte gå in. Både Ebba och Selma hade skott mot mål.

I tredje ”halvleken” tog Isabelle över målvaktströjan och vi spikade nästan igen. Izabella gjorde många rusher på kanten och hade bestämt sig för att här ska de inte komma förbi och Tuva-Li visade att vi i Glumslöv kan också finta!!

Härlig kämpainsats av hela gänget som inte gav upp trots väder och otroligt spelskickligt motstånd!  Vi tackar Fortuna och den duktiga domaren Alma för en bra match.

Glad Påsk alla fotbollstjejer
2020-04-09 10:08
Träningarna nu är lite annorlunda och det känns trist att vi inte har några matcher att se framemot under våren. Men vi fick fint besök på träningen från Blåkulla även om alla påskkäringar inte kunde vara på plats.

Glad Påsk alla så ses vi på måndag 17:30!!