Tung förlust mot Klippan i lördags.
2018-09-28 08:30

Tung förlust mot Klippan i lördags.

Trots hemskt väder och en hel del spelare otillgänglig togs sig ett laddat Glumslövs till Klippan för en ny kamp. Första halvlek är en rätt jämn batalj där hemmalaget startar piggast men vi äter oss in i matchen.

Efter att ha rett ut den inledande stormen är det vi som skapar två jättelägen där det ena skottet stryker stolpen och det andra tar i insidan av densamma, marginalerna emot oss tyvärr. Paus 0-0. Andra halvlek börjar krampaktigt men efter en längre uppehåll pga problem med planen vaknar vi till och genomför vår bästa 15 minuters period i matchen. Vi lyckas pricka stolpens insida ytterligare en gång innan Anton snyggt kan nicka in Bens pricksäkra inlägg. 0-1 och i detta läge hade vi ett fint utgångsläge inför slutspurten av serien. Tyvärr slutar vi helt att spela efter ledningsmålet. Vi lämnar över initiativet helt och trots en man mer släpper vi in 3 mål sista 20 och får se om besegrade. Mycket tungt med tanke på det fina utgångsläge vi hade i mitten av andra halvlek.

Kommentar från huvudtränare Ben Tew: lördagens match summerar vår säsong. Vi spelar bra fotboll, kontrollerar delar av matchen, skapar och missar många målchanser, skott i stolpen istället för i mål, och 3 enkla, billiga insläppta mål. Vi får tyvärr skylla oss själva då vi ger bort den här matchen efter att ha haft den under full kontroll fram till kvitteringen.

Trots förlusten har grabbarna absolut inte gett upp, ny match på lördag kl 14 mot Harrie hemma. Välkomna då!