Två tunga förluster för Herr A
2021-09-06 19:46

Efter en positiv trend runt sommaruppehållet så har de två senaste matcher gått tyngre och vi sammanfattar de här.

Förlust mot Stehag!
Under söndagen (29/8) var det dags för hemmamatch mot Stehag, en tuff batalj på förhand. Första halvlek gick tyvärr till bortalaget som med hjälp av medvinden var det lag som skapade målchanser, tyvärr på våra egna misstag utanför egen box. Vi hade mycket boll men otroligt svårt att skapa målchanser, istället stod det 0-2 i paus. Andra halvlek blev betydligt bättre och omgående kunde vi reducera genom Lukas. Glädjen blev dock kortvarig eftersom vi på nytt tappade boll utanför eget straffområde och Stehag kunde göra 1-3. Läget kändes tufft men grabbarna tog tag i matchen igen och sist 30 spelade vi riktigt bra. Det var spel mot ett mål, med massor av lägen och farliga situationer. Wilmer reducerade snyggt till 2-3 men trots känslan av att vi tillochmed skulle kunna vinna matchen, så stor var pressen, så lyckades vi inte hela vägen. Stehag höll undan och vann med 2-3. Tyvärr förlorar vi denna match pga den svaga första halvleken. Grabbarna visade dock en go moral och andra halvlek är riktigt stark, den tar vi med oss till nästa match.

Förlust i Höör!
Under lördagen var det på nytt dags för match för Herr A men tyvärr slutade det med förlust i Höör. Hemmalaget tog tidigt ledningen men trots det återhämtade vi oss snabbt och Erik kunde kvittera. Från denna punkt fram till minut 70 spelade vi rätt bra och hade goda förhoppningar om poäng. Denna känsla minskade inte när vi fick straff efter timmen och Erik säkert satte 1-2. Tyvärr är det svårt att förklara vad som hände därefter, för på 10 minuter gick vi från 1-2 ledning till 4-2 underläge och ett rött kort. Givetvis en stor, stor besvikelse och något vi måste skala bort för att ta trepoängare, på nytt var känslan att vi absolut kunde vunnit matchen men att det inte gick vägen.