Herr senior

Seger i premiären för herrarna!
2023-04-10 21:00

Under påskdagen var det äntligen dags att dra igång seriespelet då herrarna reste till Svalöv. Ett på förhand tufft motstånd då vi vet att de alltid krigar till sista spark, vilket skulle visa sig även denna gång.

Lyckligtvis för oss slutade det med 4-3 seger efter en dramatisk match som assisterande tränare Magnus Persson har sammanfattat:
Vi satte bra fart redan från start och var riktigt bra i närkampsspelet vilket gjorde att vi skapade chanser omgående. Första målet satte Isac snyggt och påpassligt från långt håll.  Minuten efter var det dags igen för Isac, han vann bollen själv och ensam med målvakten gjorde han inget misstag. Vi fortsatte trumma på och trean kom strax därefter genom Anton Lundqvist (bild) på en fint placerad boll utanför straffområdet. 3-0 efter 15 minuter och våra första 30 var vi mycket nöjda med. Tyvärr råkade vi ut för två tuffa skadesmällar som ledde till två byten. Detta gjorde att vi kom lite ur rytmen och Svalöv avslutade halvleken bättre samt fick in en reducering innan paus.

I pausen var vi nöjda med stora delar av det vi presterat, dock var vi medvetna om att Svalöv är ett bra lag som inte skulle ge sig. Det tog knappt två minuter av andra halvlek innan 2-3 kom och vi var inte riktigt med i starten av andra halvlek. Här måste vi kunna agera bättre! Det ledde till att 3-3 kom efter en timme och efter en perfekt start på matchen stod nu allt istället och vägde. Glädjande nog så lyckades vi ta tag i matchen igen och sista 20 ägde vi med stort bollinnehav och fick också till en fin forcering som ledde till att vi fick till det otroligt sköna segermålet. Genom fint spel precis utanför straffområdet i 90:e minuten så kunde Lundqvist bryta igenom och avgöra.

Skönt med tre poäng i premiären och vi tar med oss många positiva saker, men även en del saker att jobba med.