SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fantastiskt fotbollsspel i höstsolen
2021-09-27 22:35

Fler bilder (+9) >>

Tidigt på söndagsmorgonen studsade det in ett piggt ljusblått gäng från Råå. Solen sken och det var nästan vindstilla, mer kan man inte önska sig för en fotbollsmatch på Glumslöv IP. 

Det var två jämna starka lag som möttes, båda med bra försvarsspel vilket gjorde det nästan omöjligt för båda lagen att peta in bollen i mål. Under matchen fick vi se snygga finter, snabba kantlöpningar, fina inkast, några mål, mycket skratt och när matchen var slut även kullerbyttor!!

 

Stort tack till Råå för en bra och välspelad match, till publiken som hejade på alla, domare Ellen som ledde tjejerna igenom hela matchen och fotografen som tog så många fina bilder till oss.

Hemma match mot Wormo
2021-05-30 17:45
Vi är gröna vi är sköna !!

Redan kl 09:00 på lördag morgon ramlade det in ett gäng glada blåa och gröna fotbollsspelare till IP för seriematch i det fina majvädret.

Glumslöv - Wormo F2011 brukar innebära jämna matcher, bra spel, mycket mål och glada skratt både på och utanför plan. 

 

Första perioden började Glumslövs riktigt bra och vi fick se fint passningspel, bolldriv och finter men avsluten hamnade tyvärr utanför eller på Wormos duktiga målvakt. 

 

I andra peioden blev vi väldiga passiva och sprang och tittade på när Wormo spelade fin fotboll. Det blev svettigt för vår målvakt som fick mycket att göra. I slutet av perioden lyckades vi få lite spel mot Wormos mål och även från en svår vinkel skotta bollen i mål, äntligen fick vi också göra mål!!!!!

 

Paus, vatten och vi bestämde oss för att sista perioden fokusera på att jaga och ta tillbaka bollen till Glumslöv när vi tappat den. Nu blev det mer fart på oss och alla kämpade på planen. Mest svettigt var det när Wormo i ett anfall hade två stolpträffar och en ribbträff innan vi lyckades få bort bollen från straffområdet. Vi hade en del farliga anfall men bollen vill inte gå in i mål. 

 

Stort tack till alla tjejerna som kämpade på under hela matchen, stort tack till Wormo för bra och roligt spel och domaren för en fin insats på planen!

 

Nästa helg möter vi HIF, Heja Glumslöv!!!

 

Träningsmatch mot Eskilsminne för F8/9
2020-05-24 22:37
Denna seriespellediga helg åkte vi till Västergårds IP och mötte Eskilsminne i en träningsmatch. 
Tjejerna var laddade och lite regn innan matchen gav dem bara mer spring i benen. Matchen började jämt och våra tjejer gick in i närkamper och kämpade om bollen. Lykke hade ätit superfrukost för hon var överallt på hela planen. Olivia och Lova fick iväg fina skott mot Eskilsminnes mål och Siri i vårt mål hade en del att göra och hjälp av båda stolparna och ribban. 

I andra ”halvlek” önskade vi tränare se fler finter från tjejerna. Både Chloé och Rahi hade lyssnat och tog sig förbi våra motståndare och fick friläge mot målvakten. Agnes och Ellie kämpade både offensivt och defensivt och fick båda ta lite paus när de stoppade farliga uppspel med huvudet. 

I tredje ”halvleken” fick vi se många fina passningar och bra spel och Matilda hade bestämt sig för att nu skulle hennes skott träffa mål och inte slinka utanför!

Vi tackar Eskilsminne för en välspelad match och ett extra tack till den fantastiskt duktiga domaren.

Seriepremiär
2020-05-04 22:33
I lördags var det dags för seriepremiären på bortaplan mot Eket.
Tjejerna gjorde jättebra ifrån sig och det märktes att de saknat att spela match. 
Fina mål, grymma finter, härlig kämparglöd och det viktigaste av allt...tjejerna hade kul. 

Vi tackar Eket för en trevlig match och önskar dom lycka till i fortsättningen. 

På lördag väntar ny match på hemmaplan mot Perstorp/Bälinge 

Heja Glumslöv!!

// Tränarna 
Gladpåsk alla fotbollstjejer!!!
2020-04-09 09:12
Träningarna nu är lite annorlunda och det känns trist att vi inte har några matcher att se framemot under våren. Men vi fick fint besök på träningen från Blåkulla även om alla påskkäringar inte kunde vara på plats.

Glad Påsk alla så ses vi på måndag 17:30!! 

Sportlovscupen Eslöv
2020-02-28 08:03

I söndags så var det dags för Sportlovscupen i Eslöv.

Glumslövs hade anmält två lag till spel.


På förmiddagen spelade vårt F11/12 lag.

Motståndare var Eskilsminne, Borgeby, Svalöv, Veberöd och Asarum

Tjejerna kämpade på bra och gjorde bra ifrån sig. Kul att se att vi står oss så bra trots att vi har många tjejer som precis börjat spela boll. 


På eftermiddagen var det F09/10:s tur. Motståndare var Ystad, Oxie och Dalby. De två sistnämnda hade två lag så totalt spelades 5 matcher.

Fantastiskt kul att se hur våra tjejer har utvecklats och som de kämpade.

Riktigt fina resultat och alla va nöjda och glada efter cupen.


Extra roligt var att vi dagen till ära invigde vårt nya matchställ. Vi tackar Tomatens Hus för dessa fina kläder!!


//

Tränarna