Hej!

Är du pojke och född 2012 som är sugen på att börja spela fotboll? Då är vi laget för dig. Vi har en liten men taggad och duktig fotbollstrupp på 6 pojkar och 4 tränare. Och - vi söker fler spelare!

Vårt lag tränar två gånger per vecka och för närvarande är det måndagar och torsdagar 17:30-18:45 på Örevångs IP. Just nu spelar vi inget seriespel pga. pandemin men vi har börjat med träningsmatcher med lokala klubbar för att hålla igång matchningen. Vi kommer att träna till ca 1 juli då vi gör ett sommaruppehåll för att starta igen i mitten på augusti.

Varmt välkommen till vårt lag och till oss tränare om du har frågor!

Martin Bosson 0703-115173
Dennis Petersén  073-380 90 90
Blerim Vllasaliu 072-015 88 01
Stefan Karlsson 070-816 92 32

Billeberga straffcup
2019-02-11 21:29
Igår åkte vårt duktiga P12 lag till Svalöv för att deltaga i Billeberga Straffcup.
Motståndet skulle BK Fram, Sjöbo, Trollenäs och Kullavägen stå för.

Det va nio förväntansfulla små lirare med föräldrar samt ledare som såg fram emot en härlig fotbollsförmiddag. Och vilken förmiddag det blev.....!!

Våra duktiga GFF-lirare imponerade stort och bjöd på riktig fin fotboll.
Passningarna gick fram, dribblingarna satt som de skulle och straffarna var välplacerade
Föräldrarna stöttade och hejade på läktaren.

Gott jobbat samtliga!!