SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll

Härlig derbyseger!
2022-05-15 17:27
Målskyttarna för dagen! Från vänster: Kayla, Sara och Mell.

Derbyseger! Vi vinner över Fortuna med 1-5, mål gjorda av Sara ⚽️⚽️⚽️, Mell ⚽️ och Kayla ⚽️. En trevande första halvlek med många målchanser åt båda hållen men med fördel Glumslöv. I början av andra halvlek släpper vi in motståndarna mer i matchen  och de ruckar på vårt spel. Lyckligtvis tar vi oss ur de jobbiga situationerna vi sätts i och kan ånga på i sista delen av andra halvlek och leverera flera mål. Matchens lirare blir kapten Alexandra som gör många viktiga brytningar för oss idag. Forza GFF 🤍💚

Förlust mot Hittarps IK
2022-05-09 20:12

Tung förlust hemma mot Hittarp med 1-2. Vårt mål gjordes av Alexandra ⚽️. Vi ville mycket idag men det höll inte hela vägen. Hittarp var mer effektiva på deras målchanser, medans vi inte får till det riktigt som vi vill det. Vi gör allt för att reducera och äger spelet större delen av andra halvlek men vi får se oss besegrade, bryta ihop och komma igen! Matchens lirare idag går till Saxne som är en slitvarg på mittfältet. 💚🤍

Vinst mot Ljungby!
2022-04-24 15:26
Målskyttarna för dagen!

Glumslövs FF - Ljungby IF 6-2. Tre viktiga poäng denna soliga lördag trots lite felbeslut och slarv emellanåt. Ändå positivt att vi får göra 6 mål framåt av 5 olika målskyttar. Mindre bra att vi släpper in 2 mål men det viktigaste är att vi tar alla 3 poäng idag. Målskyttar: Mell ⚽️⚽️, Alex ⚽️, Alice Ohlsson ⚽️, Kayla ⚽️ och Sara ⚽️. Matchens lirare går till Alex som gör en felfri match och dessutom får göra mål på straff! Vi laddar om för match på fredag, borta mot Eskilsminne. Forza GFF 💚🤍

SEGER i premiären för damerna!
2022-04-09 18:44
Härligt gäng som tog första trepoängaren i årets seriespel!

Under lördagen var det äntligen dags för premiär för damerna. Trots en lång skadelista skulle det visa bli en lyckad resa till Hässleholm.

Första nyförvärvet för 2022!
2022-02-02 17:41
Kayla Thomas är tillbaka i sin moderklubb

Vi startar väl februari med ett nyförvärv! Vi välkomnar Kayla Thomas tillbaka till Glumslövs FF. Kayla lämnade Glumslöv för några år sedan och har sedan dess spenderat tid i Dösjöbro, Hittarp och nu senast IS Halmia. Under denna tid har Kayla blivit skolad av meriterande tränare och utvecklats som spelare. Nu kände hon att det var dags och återvända hem och vi välkomnar henne med öppna armar!

 

Namn: Kayla

Ålder: 18

Tidigare klubbar: IS Halmia, Hittarps IK, Dösjöbro IF, Glumslöv FF

Position: Yttermittfältare/Forward

 

Varför valde du Glumslövs FF?:

Glumslöv is very close to my heart, since it’s my moderklubb and one of the first clubs I joined when I moved to Sweden. I’m preparing to return to the US to play college football and I felt like it was the right place to return to.

 

Mål med säsongen 2022?: My goal is to contribute to the team in any way that I can. I’m also always striving to develop as a player.

 

Forza GFF 💚🤍

Nyförvärv nummer 9 - Johanna Liljeblad
2021-12-24 21:08
Sista nyförvärvet men absolut inte det minsta!

Vi avslutar silly season med att presentera ännu en hemvändare. En julklapp som heter duga om ni frågar oss! 
Johanna Liljeblad är tillbaka i Glumslöv efter en tid i Wormo och nu senast Hittarps IK.  Johanna är en snabb, brytningssäker mittback som kommer stärka upp vår defensiva lagdel. I o med denna värvning knyter vi ihop säcken och kan med glädje meddela att vi är fantastiskt nöjda över denna frimånaden.

 

Namn:  Johanna Liljeblad 
Ålder: 26
Tidigare klubbar: Glumslövs FF, Wormo IK, Hittarps IK
Position: Mittback
Varför valde du Glumslövs FF?: Jag kände helt enkelt efter den gångna säsongen att det var dags att vända hem igen 💚 Glumslöv har alltid varit och kommer alltid vara klubben i mitt hjärta, så det känns bra att avsluta ”karriären” här. 
Mål med året?: Bli en del av den grymma lagkänslan som är här och vinna alla matcher. 

 

Vi behåller truppen från denna säsong och stärker upp ytterligare. Nu börjar det riktiga arbetet! Hoppas ni vill följa med på vår resa! 
Vi önskar er alla en god jul🎅🏻

Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 8/8 19:00
Ons 29/6 19:15
1 - 4  
Ons 22/6 19:00
3 - 1  
Lör 18/6 14:00
5 - 0  
Sön 12/6 15:00
4 - 4  
Lör 4/6 14:00
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen