SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !

Herr senior
Seger mot Tågarp för Herrarna!
2023-09-19 09:39, Herr senior
Lördagens målskyttar Bruce, Isac och Jakob.

Under lördagen tog herrarna en viktig seger hemma mot Tågarp.

V.38: Veckans hemmamatcher och domare
2023-09-18 09:38
 Veckans matcher: V.38
Herr senior
Förlust i seriefinalen för herrarna!
2023-09-11 12:19, Herr senior

Under fredagskvällen möttes division 5 västra toppduo i en het batalj ute i Teckomatorp. Mycket folk på sidan och två duktiga lag skulle kampas på konstgräset.

Herr senior
9 av 12 poäng för herrarna efter sommaruppehållet!
2023-09-03 16:51, Herr senior

Herrarna har hunnit med att spela fyra matcher sedan sommaruppehållet tog slut och lyckats spela in 9 poäng. Nu väntar en nervkittlande avslutning. 

GFF-familjen är i sorg! 
2023-09-01 17:30

Det är med stor ledsamhet vi har nåtts av det tragiska beskedet att Christer Jönsson har gått bort efter en tids sjukdom. Christer har under lång tid varit en stor del av vår förening, först som spelare och sedermera ledare, materialförvaltare och slutligen en trogen supporter och guldmedlem. Alla som växt upp på Örevång kände Christer som en oerhört snäll person med ett stort grönt hjärta. Få har varit på fler bortamatcher än han under årens lopp. 

Även om vi kommer sakna honom mycket så vet vi att han nu är på en bättre plats utan smärta och sjukdom. På söndag, i samband med herrarnas match, kommer Christers minne att uppmärksammas så alla som kan får gärna ta sig till Örevång runt 13,40 denna dag. Där kommer det finnas möjlighet till att lägga en blomma eller göra som vi, stötta Hjärt- Lungfonden med en minnesgåva.. 

Vila i frid "Krödda" .

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag