Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !

KANSLIET SEMESTERSTÄNGT 12/7 - 5/8 !!
2024-07-11 08:00

GFF önskar alla medlemmar, sponsorer och supportrar en trevlig sommar ! ⚽😎🍧

FORZA GFF 💚💚💚

Vi är i mål!
2024-06-30 20:47

Ett stort tack till alla er som valt att stötta oss för inköp av 9-mannamål!

Målen är nu beställda och kommer att vara på plats till höstens seriestart då vi också kommer att bjuda in till den officiella invigningen. Datum och tid återkommer vi med.

Förutom att vi nu skapar bättre möjligheter för våra ungdomar att utvecklas i sin takt inom fotbollen har projektet haft ytterligare värde i att visa våra unga medlemmar att inget är omöjligt. Tillsammans och i förening kan vi göra det mesta möjligt, med endast en idé och lite fantasi!

GFF riktar ett stort och varmt tack till:

Kenny Thorstensson Martin Cullin Persson Jenny Hector Magnus Johansson Anna Karlsson
Kristofer Plate Frida Cullin Persson Eva Axbarr Robert Norberg Jesper Serle
Magnus Klügel Enzio Pettersson Frida Burman Cziegler Siri Johansson Emil Ripa
Mary Olsson Ludvig Svartz Annika Ekström Viktor Johansson Tältmästaren
Tonny Glantz Stefan Cumtell Dan Hjalmarsson Fredrik Engkvist Vadensjö örter
Per Paulsson Anna Pankko Martin Bosson Enzios Hederspris Christensson Lantbruk AB
Willam O Alexander Brandin Göran Bakken Kristian Nylander Sanna Bayne
Haaland Svensson Susan Duval Innings Sofia Serle Patrik Andersson
Lena Serle Fine Fitness Roy Van Rossum Fam. Ahlbäck

Era supportergåvor kommer delas ut vid invigningen eller enligt överenskommelse.
GFF:s fotbollsskola avslutad
2024-06-30 20:31

Årets fotbollsskola lockade över 100 barn och ungdomar mellan 4 och 14 år under tre dagar på Örevång IP.

Den yngre gruppen tränade på eftermiddagarna tillsammans med våra duktiga ledare och ungdomsledare.

De två äldre grupperna tränade på förmiddagarna och sista dagen avslutades med de traditionella tävlingsmomenten men även med besök av spelare från Landskrona BoIS dam- och herrlag.

Stort tack till alla som deltagit, alla föräldrar som supportat, alla ledare och fina ungdomsledare som gett av sin tid vilket är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra fotbollsskolan. Tack även till ICA Maxi Råå som sett till att energin varit på topp!

Vi har inte Zlatan men vi har Levi!!!
2024-06-03 20:30

Jonathan Levi började spela fotboll, i dåvarande GGIF, när han var 5 år. Om det var pappa Gastone som drog med Jonathan eller vice versa det vet jag faktiskt inte men båda har gjort ett stort fotavtryck i GGIF och sedermera GFFs relativt korta historia. Årskullarna -96-97, som Levi tillhör, känns väldigt speciella. Inte för att alla blev kända fotbollsspelare eller ens i vissa fall speciellt långlivade fotbollsspelare MEN många av dem träffas och håller ihop fortfarande. Vänskap betyder mycket och det tycker jag bevisas när Jonathan, som idag är proffs i Puskas Akadémia och bor i Budapest, kommer ner till IP och kollar när kompisarna spelar, så fort han är ledig och har tillfälle. Det värmer alla gröna hjärtan.

LOKALDERBY PÅ FREDAG! GLUMSLÖVS FF - IK WORMO
2024-05-28 21:30

VI SES KL 19.00 PÅ ÖREVÅNGS IP! Grillade hamburgare, korv, glass, kaffe och utlottning på programbladet! Kan det bli en bättre fredagskväll??

Varmt Välkomna!

TILLSAMMAMS FÖR ETT BÄTTRE MATCHKLIMAT !!
2024-05-17 10:50

Svensk fotboll strävar efter mer än bara segrar på planen. Fotbollen ska vara en plats för glädje och gemenskap. Det är när vi lyfter, stöttar och peppar varandra som vi når nya höjder tillsammans. Här finns ingen plats för hat, hot eller våld. Därför kraftsamlar nu den svenska fotbollsfamiljen den här helgen för ett bättre matchklimat! Och ännu bättre fotboll.

Ladda ner medlemsappen
F09/10/11, 24/06 22:17