Glumslövs Fotbollsförening

Välkommen till Glumslövs FF

Glumslövs FF erbjuder barn och ungdomar en verksamhet där de kan känna sig trygga. Vi anser att det är av stor vikt att vi har tränare och ledare som kan utveckla, vägleda och stötta barnen och ungdomarna på bästa möjliga sätt, vi ser till att tränare och ledare får bra och relevanta utbildningar.  Vårt mål är att alla involverade i klubben skall trivas!

Naturligtvis ligger det inte enbart i föreningens och tränarnas händer att göra sitt bästa för att bidra till god stämning och utveckling. Spelarnas förhållande till idrott beror mycket på föräldrarnas inflytande och påverkan. Det är viktigt att ledare, föräldrar och barn/ungdomar samarbetar för att nå en god stämning och glädje i laget och i föreningen.

Tillsammans är vi Glumslövs FF!

Vill du veta hur du kan stötta klubben?
Klicka på länken så får du även veta varför
FÖRENINGSKLÄDER SOM JULKLAPP !
2022-11-23 12:00
Julen närmar sig med stormsteg och vi vill med detta utskick tipsa om föreningskläder som brukar vara en populär julklapp.

Passa på att kika in i vår webshop där det just nu finns en massa fina produkter för träningen i vinter. Tänk på att lägga din order i god tid om ni vill ha den till jul, dock senast 16/12.

Herr senior
Avslutning för herrarna
2022-11-12 15:03, Herr senior

I lördags var det dags för herrarna att avsluta 2022 genom en middag med efterföljande fest nere i klubbstugan.

Tomatens Hus Tjejcup
2022-10-22 11:09
Överst t vä.3 av våra duktiga ungdomsdomare, Patrik från Tomatens Hus sköter grillen, Ordf testar "Tyskens" goa korv, nederst t.v. Cupgeneralskan Ann- Sofie o t. hö. "DomarEllen" o tjejerna i GFF vit

Nyfiken på att testa fotboll?
2022-10-16 15:38

Söndagen v 44 bjuder Glumslövs FF in till en öppen träning för barn 6-8 år och 9-12 år. En bra chans att testa på fotbollsträning med våra duktiga ledare. Sprid gärna till vänner och bekanta.  Träningspasset avslutas med fika.

Välkomna!

Ladda ner medlemsappen