Fotboll på lika villkor !
Herr senior

Herrarna tillbaka på segertåget!
2023-05-05 16:18

Under lördagen (29/4) välkomnade herrarna serieledande, tillika obesegrade, Billesholm med sikte på revansch efter förra helgens förlust. Lyckligtvis genomförde vi en fin insats och vann rättvist med 2-0.

Första halvlek förde vi spelet bra och kom in bakom deras backlinje på ett effektivt sätt där vi hittade farligheter. Bortalaget var dock inte ofarliga utan var fysiska, med ett direkt spel som testade vårt försvarsspel. Trots det hade vi en lyckosam period i mitten av första halvlek där vi först fick straff som Bruce snyggt slog in och 10 minuter senare tog sig samma Bruce loss och hittade Isac D i boxen som vinklade in 2-0. En komfortabel ledning i paus och fullt rättvis.

I andra halvlek ändrade sig vädret med ökat vind, motvind för oss, vilket ledde till att Billesholm fick lite fördel med sitt längre spel och i period fick vi kämpa rejält. Efter ett tag fick vi dock rätt på detta och sista 20 var det närmare 3-0 än 2-1 och därmed en klar seger.