Herr senior

Kryss mot Ramlösa Södra
2019-03-24 11:52
Ramlösa Södra-Glumslövs FF 1-1
Gårdagens träningsmatch mot division 5 laget Ramlösa slutade 1-1, efter underläge i paus.

Vi mötte för dagen ett duktigt hemmalag som spelade med hög fart, mycket press och bollen på marken. Detta hade vi problem att hantera första 20 minuter av matchen och vi lyckades aldrig skapa något eget spel. Vi slarvade väldigt mycket och fastnade konstant i dåliga situationer. En av dessa situationer ledde till en felpass utanför eget straffområde, friläge och 1-0 till Ramlösa. Detta blir en liten väckarklocka för oss och resterande del av halvleken spelar vi bättre. Vi får längre anfall, använder våra mittfältare mer på marken och lyckas även frispela Anton ett antal gånger. Vi hade mycket väl kunnat göra mål under denna period men hemmalagets ledning var ändå rättvis.

Vi pratar om lite detaljer i paus och även om andra halvlek inte är perfekt så gör vi det mycket bättre. Vi för större delen av halvleken med bra spel, växling av korta och långa passningar samt ett ännu bättre, offensivt försvarsspel över hela planen. Omgående blir Anton frispelad och gör 1-1 på ett kliniskt sätt. Ramlösa skapar inga större farligheter under andra halvlek, utan det är vi som nog kan känna att vi kunde gjort något mål till. Ett friläge och två ramträffar blandannat. Allt som allt en jämn match där lagen hade varsin halvlek, så oavgjort var nog mest rättvist.

Vi tar med oss ett gott försvarsspel, en härlig kämparinsats samt två bra 20 minuters perioder i varje halvlek där vi spelar bra och skapar många målchanser. Eloge till Ramlösa som var ett tufft motstånd, perfekta förberedelser för oss!