Fotboll på lika villkor !
Herr senior

Uttåg ur DM!
2019-04-12 17:30
Onsdagens slutspelsmatch i DM mot Bellevue slutade tyvärr med förlust 1-0, efter 0-0 i paus.

Kontot var inte själva på plats men kort sammanfattat har vi förstått det som att det är en match som alla med GFF sympatier vill glömma.

Vi låter huvudtränare Andreas Dahl sammanfatta förlusten:

En första halvlek där vi inte lyckas ta tag i matchen och styra den som vi vill ha den. Vi kommer inte in i presspelet som vi vill vilket resulterar i att dem straffar oss med bollar bakom oss och dem skapar några friläge .

I det offensiva så har vi alldeles för lite rörelse och inga offrande löpningar vilket gör att vårt passningsspel inte är bra och vi skapar nästan ingenting framåt .

Andra halvlek ser ut som den första förutom sista kvarten då vi går ner på en trebackslinje och försöker trycka på för en kvittering men lyckas inte. Vi förlorar matchen rättvist pga överlag en dålig insats över hela banan .

Men nu laddar vi om och ser fram emot att göra en grym insats i hemmapremiären på lördag!

Tack Dahl! Och vi kan bara hålla med, imorgon lördag är det äntligen dags för match på Örevång igen. Vi möter Stehag och matchstart är 14:00. Ta med familjen, grannarna och hunden ner för att stötta grabbarna!

Slutligen vill vi gratulera Bellevue till seger och vi önskar dem lycka till i DM.