Herr senior

En poäng i Landskrona för Herr A
2021-06-18 08:44
Under onsdagskvällen spelades årets andra match, borta mot fullpoängaren BK Landora.
Efter en stabil insats lyckades vi få med en poäng, vi lät ass.tränare Magnus Persson sammanfatta matchen:
Våra inledande minuter var ungefär som vi hade pratat om, vi ville komma bakom backlinjen och där hota med löpningar - det kändes bra inledningsvis och vi fick ett hyfsat övertag. Men från ingenstans blev vi straffade direkt, bollen in i vårt straffområde - motståndare i straffområdet varav en blev fälld och därmed solklar straff och 1-0 till hemmalaget. Här hamnade vi i en lite sämre period men lyckligtvis kunde Erik kvittera efter 22 minuter med en påpassligt avslut innanför straffområdet. Vi trummade därefter på och känslan var positiv vilket också gav ett ledningsmål där Hampus trocklade in 1-2, viss protest mot offside men verkade vara okej. Trots en fin insats och inte många minuter kvar så ligger vi ändå under i paus. 2-2 kommer efter slarv utanför boxen och 3-2 på en hörna precis vid paus. Otroligt tungt att liggs under och i halvlek fick vi prata om att köra på, att fortsätts spela och tro på det.

Detta gjorde vi från minut 46 till 97 och ägde matchen. Tyvärr lyckades vi inte omsätta detta i tillräckligt många klara lägen men efter 77 kunde vi dock rädda en poäng när Lucas lättade in kvitteringen. Trots stort övertag och press sista kvarten fick vi inte bollen och vi lämnade därmed med en känsla av att vi nog skulle vunnit.

Vi har nu två poäng och vi är säkra på att trepoängaren kommer snart om vi fortsätter såhär. Vi är nöjda med många delar av matchen, där finns saker vi kan förbättra, men allt som allt är vi glada över hur killarna tar till sig hur vi vill spela, vilket är än mer imponerande med tanke på att det är ett nästan helt nykomponerat lag.

Redan imorgon, lördag, väntar nästa match då vi reser till Heden för att möta Ramlösa. Forza GFF💚💚💚