Förlust mot Höör för herrarna
2022-06-01 19:23

Under måndagskvällen var det på nytt dags för match för herrarna och vi välkomnade Höör till Örevång.

Glumslöv bjöd på ett konstant ösregn vilket Örevångs plan inte riktigt kunde hantera utan planen var rejält vattensjuk vilket ledde till att fotbollsmatchen mer blev ett haveri med långbollar, dueller och bollar som konstant fastnade i pölar. Det var ju självklart lika för båda lagen så det var bara att köra.

Första halvlek var vi det bättre laget och lyckades få till mest fotboll. Vi kom finurligt runt på kanterna och skapade 3-4 lägen innan vi tillslut fick utdelning precis innan paus. Då tilldömdes vi en straff och från 11 meter gjorde Timothy inget misstag. Vi gick därmed in till paus med en välförtjänt ledning och känslan var att detta skulle kunna gå vägen då vi kändes hetare.

Tyvärr ändrade sig detta omgående i andra halvlek då vi direkt släppte in 1-1, ånyo på en fast situation där bortaspelaren ohotat fick kvittera. Kort därefter rann matchen ur våra händer då vi åkte på en utvisning, ett andra gult kort i en kontring och vi var nere på 10 man. Grabbarna kämpade på fint resten av matchen men det blev tungt och Höör tog över rejält under en 20 minuters period. Bortaledningen hängde i luften flera gånger och tillslut kom den med 20 minuter kvar, inte ologiskt sett till matchutvecklingen. Därefter gjorde Filip någon fin räddning så vi hängde löst men lyckades få till en sista forcering där vi också kvitterade men bortdömt för offside.

Matchen slutade därmed i förlust vilket känns tungt med tanke på övertaget i första, men Höörs tryck i andra blev avgörande.

Vi tar nya tag och till helgen väntar ett nytt topplag, Marieholm - då kör vi igen!