Ny seger för herrarna!
2022-09-11 14:55
Lördagens målskyttar: Åge, Isac D, Anton L och Bruce

Under lördagen var det dags för en ny måstematch för herrarna då vi välkomnade Ramlösa. Vi har några tuffa matcher kvar så vi visste förutsättningar och grabbarna visade det på ett strålande sätt.
Under första halvlek var vi det klart bästa laget och vi försökte hela tiden spela oss fram genom mitten, ut på kanterna och sedan in med folk i boxen. Bortalaget låg mest rätt och väntade på kontringar men vi hade bra koll och det var fullt rättvist när både 1-0 och 2-0 kom i mitten av halvleken, först genom Isak D och sedan Anton L på straff efter bra förarbete av Wille P. Tyvärr tappade vi lite sista 10 av halvlek och då bjöds Ramlösa in i matchen genom ett 2-1 mål men allt som allt en stark halvlek av grabbarna.

Första delen av andra halvlek blev jämnare och spelet böljade mer fram och tillbaka, det kändes som att det kunde bli mål åt båda håll - olyckligtvis blev det fel håll för oss. Efter 65 min kom kvitteringen på en hörna och oron började sprida sig. Dock ska grabbarna ha stor eloge för sista 25, återigen blev det total dominans och spel mot ett mål. Vi kunde gjort 6-7 mål denna period och glädjande var inhopparnas bidrag som visar bredden i truppen. Med en kvart kvar kom det förlösande ledningsmålet när Bruce snyggt styrde in ett inlägg för 3-2. Tyvärr kom kallduschen direkt efter då vi slarvade på mittplan och 3-3 slogs in från ingenstans. Nu kändes det ännu jobbigare, skulle vi resa oss en gång till? Ja, och det med besked! Vi fortsatte ösa på och skapa chanser och på sista 10 gör vi två mål, får ett bortdömt och fortsatte spela bra fotboll. Först avgjorde superinhopparen Bruce med en snygg nick och sedan punkterade Åge (annan superinhoppare) matchen genom ett inlägg som styrdes in i eget mål.

Efter förra helgens besvikelse mot Furulund där vi bara fick med oss en poäng så var detta superviktigt och imponerande. Förutom att vi släppte in 3 mål så genomfördes en mycket gedigen insats och grabbarna ska all eloge för kämparglöden och det fina spelet, en solklar och rättvis seger!

Lördagen avslutades med gemensam lagfest med damerna  innan nya, viktiga matcher väntar kommande helger.