SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !
F09/10/11

F14 mötte Teckomatorp på borta plan söndag den 10/9
2023-09-10 22:25

På söndag förmiddag åkte vi till Teckomatorp för att möta deras F14-lag som låg i topp i serien. Solen sken och vi kom till en härlig idrottsplats med en fin gräsplan, men tyvärr fanns deras nio mannaplan på konstgräs. Teckomatorp är ett bra lag och vi pratade mycket om att våga gå in och vinna duellerna. De första fem minuter hade de stort tryck mot vårt mål men fantastiska målvaktsräddningar av Alma räddade oss. Vi arbetar oss in i matchen och det är vi som vinner alla närkamper. Hela laget står rätt i sina positioner och backlinjen med Izabella, Astrid och Elin styr laget och spelet och vi får med hela laget i passningsspelet. Nelly ligger på topp pressar och jagar boll och skapar ytor för sina medspelare. En hörna skruvad direkt i mål av Siri, två fina framspelningar, sololöpningar och kyliga avslut som resulterade i mål av Sally och Tuva och vi leder matchen med 3-0 efter första perioden. En helt otroligt bra genomförd halvlek av hela laget.

 

I pausen pratade vi om att fortsätta att stå rätt i positioner och vi börjar stabilt men efter vattenpausen i mitten av perioden är det Teckomatorp som kommer ut och vinner de flesta närkamperna. Vi försöker kriga oss tillbaka men har otur med både hörnor och utsparksstudsar på konstgräset men även fina prestationer av Teckomatorp gör att de är kvitterat till 3-3. Thea rensar snyggt bollen framför mål vid en hörna och en fin kantlöpning av Ebba och bollen går stolpe in och vi är åter ledningen, dock kvitterar Teckomatorp innan perioden är slut.

 

Det är varmt och tufft ute på plan och vi krigar på i tredje perioden, Isabelle gör ett hårt jobb på kanten mot deras yttrar. Tyvärr får vi inte in bollen på våra chanser och Teckomatorps får in två bollar till innan matchen är slut. Vi tog en läsk i skuggan bröt ihop och laddar om för nästa veckas träningar och match. Tack till Teckomatorp, domaren och Glumslövspubliken på plats. Ord från den gröna sidan av sidlinjen: Vilken rolig match att titta på och så bra tjejerna spelade!!


Nyhetsarkiv
Brons i Kristianstad Cup2024-01-22 13:00
Kamratcupen i Höganäs2022-04-03 21:07
2020-02-12 08:43
Helgens matcher2019-10-06 19:30
Vilken fotbollshelg2019-09-23 22:17
Ny träning, nytt rekord2019-01-16 20:40