SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !
F09/10/11

Sista seriematchen för F10/11 säsongen på ett blåsigt och kallt Örevångs IP
2023-10-19 23:04

 

En blåsig torsdagskväll spelade vi vår sista seriematch för säsongen mot Höganäs på ett blåsigt Örevångs IP. I omklädningsrummet pratade vi om att vi ville använda allt det vi tränat på under hela året i vår sista match.

Det är konstgräs och blåsigt och vi börjar matchen med att tjonga iväg luftbollar, inte alls som vi pratat om. Efter 5 minuter förstår vi att bollar i luften i detta väder funkar inte alls och vi börjar passa på marken och röra oss så vi blir passningsbara. En hörna från vänster och Alma nickar bollen strax över, den bollen var värd att gå i mål. Oj vilken glad tränare vi hade på linjen. Många kombinationer passning back, kant, back, mitt, kant tillbaka till back och sedan mitt och en genomskärar till topp, magiskt. Siri bryter ett uppspel och går framåt och trycker in bollen i mål och sedan får vi en frispark som touchar en försvarare och går i mål. Alma och Isabelle suger in alla bollar på mitten, Ebba och Felicia breddar så vi får ytor att spela på. Backlinjen med Sally, Elin, Juni och Selma plockar ner alla bollarna som går upp mot vårt mål och försöker hela tiden spela bollen till närmsta medspelare, väldigt få tjongbollar, magiskt.

Snack i halvlek, vi vill vara lika fokuserat som i första och inte tro att matchen är vunnen. Andra halvlek blir mycket kamp även om båda lagen försöker spela på marken. Matilda och Desire jobbar bra på kanterna och Ebba jagar på topp för att trycka in bollen.

Tredje halvlek och Höganäs spelar upp sig och reducerar efter 5 minuter och det blir spänning i matchen. Dock fortsätter vi försöka spela längs marken och skapar många farliga hörnor och tillsist får Juni till en drömhörna som studsar in i mål. Elin S har en boll i stolpen innan domaren blåser av matchen.

Stort tack till Höganäs , domaren och de två assisterande domarna för en välspelade match trots usla yttre förhållande.

Till sist tränarens stora och glada tack till alla spelare som varit med i laget under hela säsongen och gjort tränaren, glad, tacksam, frustrerad, lyrisk, arg, entusiastisk och alltför ofta lite för engagerad. Bilder från idag och Teckomatorps matchen.


Nyhetsarkiv
Brons i Kristianstad Cup2024-01-22 13:00
Kamratcupen i Höganäs2022-04-03 21:07
2020-02-12 08:43
Helgens matcher2019-10-06 19:30
Vilken fotbollshelg2019-09-23 22:17
Ny träning, nytt rekord2019-01-16 20:40