SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !
F12

Träningsmatch mot Eskilsminne för F8/9
2020-05-24 22:37
Denna seriespellediga helg åkte vi till Västergårds IP och mötte Eskilsminne i en träningsmatch. 
Tjejerna var laddade och lite regn innan matchen gav dem bara mer spring i benen. Matchen började jämt och våra tjejer gick in i närkamper och kämpade om bollen. Lykke hade ätit superfrukost för hon var överallt på hela planen. Olivia och Lova fick iväg fina skott mot Eskilsminnes mål och Siri i vårt mål hade en del att göra och hjälp av båda stolparna och ribban. 

I andra ”halvlek” önskade vi tränare se fler finter från tjejerna. Både Chloé och Rahi hade lyssnat och tog sig förbi våra motståndare och fick friläge mot målvakten. Agnes och Ellie kämpade både offensivt och defensivt och fick båda ta lite paus när de stoppade farliga uppspel med huvudet. 

I tredje ”halvleken” fick vi se många fina passningar och bra spel och Matilda hade bestämt sig för att nu skulle hennes skott träffa mål och inte slinka utanför!

Vi tackar Eskilsminne för en välspelad match och ett extra tack till den fantastiskt duktiga domaren.