SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glumslövs Fotbollsförening
Fotboll på lika villkor !
F12

Hemma match mot Wormo
2021-05-30 17:45
Vi är gröna vi är sköna !!

Redan kl 09:00 på lördag morgon ramlade det in ett gäng glada blåa och gröna fotbollsspelare till IP för seriematch i det fina majvädret.

Glumslöv - Wormo F2011 brukar innebära jämna matcher, bra spel, mycket mål och glada skratt både på och utanför plan. 

 

Första perioden började Glumslövs riktigt bra och vi fick se fint passningspel, bolldriv och finter men avsluten hamnade tyvärr utanför eller på Wormos duktiga målvakt. 

 

I andra peioden blev vi väldiga passiva och sprang och tittade på när Wormo spelade fin fotboll. Det blev svettigt för vår målvakt som fick mycket att göra. I slutet av perioden lyckades vi få lite spel mot Wormos mål och även från en svår vinkel skotta bollen i mål, äntligen fick vi också göra mål!!!!!

 

Paus, vatten och vi bestämde oss för att sista perioden fokusera på att jaga och ta tillbaka bollen till Glumslöv när vi tappat den. Nu blev det mer fart på oss och alla kämpade på planen. Mest svettigt var det när Wormo i ett anfall hade två stolpträffar och en ribbträff innan vi lyckades få bort bollen från straffområdet. Vi hade en del farliga anfall men bollen vill inte gå in i mål. 

 

Stort tack till alla tjejerna som kämpade på under hela matchen, stort tack till Wormo för bra och roligt spel och domaren för en fin insats på planen!

 

Nästa helg möter vi HIF, Heja Glumslöv!!!