Medlemskap Glumslövs fotbollsförening

15 år-  1 900 kronor per år
 Ledare & styrelseledamoter  250 kronor per år
 Supportermedlem  250 kronor per år
Har man fler barn än 2 i föreningen får man 50% rabatt på medlemsavgiften på de yngsta barnet/barnen.
    Avgifterna skickas via e-post. Glöm inte att uppdatera era e-postadresser.

Alla medlemmar i Glumslövs FF täcks av en olycksfallsförsäkring hos Folksam.

Vid olycksfallsskada skall man ringa Folksam Idrott och anmäla skada på telefon 0771-960 960

mera info om försäkringen finns här https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/fotboll

Har Du några frågor så är Du välkommen kontakta Ulf Andersson

Här är Anmälan

Bli Supportermedlem 2022

NYHET: - Inför säsongen 2020 gjorde vi en förändring och förhoppningsvis en förbättring.

För ENDAST 250:- per år supportar du numera föreningen och vårt arbete att göra Glumslövs FF till stadens bästa fotbollsförening! Alla, tjejer som killar, stora som små, ska på lika villkor, kunna lira boll och umgås på Örevångs idrottsplats!

Dessutom får du;

- FRI ENTRÉ TILL SAMTLIGA A-LAGSMATCHER mot uppvisande av medlemskort.

Betala in direkt på Bankgiro: 323-8813       skriv namn, adress och Support

Eller Swisha till: 123 492 5061                skriv namn, adress och Support